Sivut

tiistai 12. elokuuta 2014

Luku 24: Koirakkoja ja uusia harrastuksia

Yksi niistä monista hyvistä syistä hankkia koira on se, että koiran avulla tutustuu helpommin uusiin ihmisiin, tapaa muita samanhenkisiä sekä voi löytää uusia harrastuksia.

Esimerkki 1: Muutimme nykyiseen asuntoon syyskuussa 2013 eli kerkesimme vajaan vuoden asua täällä ennen Taikan tuloa. Tässä kuluneen kesän aikana olemme Taikan kanssa tutustuneet paljon enemmän alueen ihmisiin, etenkin niihin koirakkoihin, entä mitä tutustuttiin ennen koiran tuloa.

Toki tämä on ihan ymmärrettävää - kovin monella ei ole tapana jutella sekuvain ventovieraille, aina pitää olla jokin syy. Koirakolle tällainen käyttäytyminen on enemmän 'sallittua' tai ainakin ymmärrettävämpää. Ja miksipä ne ei meidän kanssa juttelis - kuka muka vois vastustaa tätä hymyä? ;)


Esimerkki 2: Naapuri harrastaa koiriensa kanssa agilityä. Huomatessaan pihaamme ilmestyneet esteet hän kysyi, halummeko tulla seuraamaan heidän agilityn valmennuskurssia. Tänään kävin katsomassa ja hauskalta näytti! Tuli samalla ilmoittauduttua fiksu pentu -kurssille sekä pentuagility -kurssille :) Lokakuusta joulukuuhun olemme sitten kerran viikossa harrastamassa jotain, kivaa!

Naapurin koira

Esimerkki 3: Facebookissa on sheltti -ryhmä, minkä avulla saadaan tietoa alueella tapahtuvista koirajutuista ja sitä kautta ollaan saatu sovittua myös yhdet pentutreffit:






On se kaunis <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)