Sivut

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Luku 46: Uusi ystäväni

Viikkoon on mahtunut taas kaikenlaista puuhaa. Käytiin muun muassa tutustumassa uuteen koirakaveriin, 9-vuotiaaseen mäyräkoira Tessuun. Kyllä meitä jännitti, kun oli uusi talo, uudet ihmiset ja vastassa touhukas vanha herra! Taika ei oikein tiennyt miten päin olla - liika läheisyys ahistaa, mutta silti kiinnostais tutustua ja leikkiä.


Taika on siitä vähän huono leikkikaveri, että hänen arvonsa vaatii yleensä hieman miettimisaikaa ennen kuin on sinut tilanteen kanssa, mutta silti on hyvä innostamaan muita leikkiin ja kun kaveri innostuu, neiti menee omistajan taakse piiloon.


Alun kankeudesta huolimatta saivat koirat kuitenkin aikaiseksi sohvarallin (ehh) ja piiri pieni pyörii -leikin ruokapöydän ympärille. Lopulta päästettiin koirat pihalle juoksemaan ja siitähän se riemu (ainakin Taikan osalta) vasta alkoi. Taika on taatusti kateellinen Tessulle, sillä Tessulla on iiiso aidattu piha, jollaisesta Taika saa toistaiseksi vain haaveilla.


Muutaman tunnin kyläilyn jälkeen jätettiin vanha herra nukkumaan ja matkattiin Taikan kanssa kotiin. Taikahan ei tunnetusti ollut väsynyt vaan heiteltiin sen kans vielä palloa ja päästettiin leikkien jälkeen hetkeksi pihalle.


Uusien koiratuttavuuksien lisäksi viikkoon on mahtunut pari agility-treeniä, huomenna mennään taas nätöilemään ja näiltä näkymin myös sunnuntaina ois agilityä, mutta tällä kertaa eri koirien kanssa ja eri hallissa. Saas nähdä mitä tyttö tuumaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)