Sivut

lauantai 15. elokuuta 2015

Luku 59: Kärsimätön parivaljakko

Vaikka näyttelyihin meno aiheuttaa minussa pientä epätoivoa ja jännitystä, ei me silti Taikan kanssa millään maltettais odottaa ensi viikon kehään menoa!

Tää me osataan!

Ollaan harjoiteltu nyt joka päivä omalla pihalla näyttelyravia ja eilen käytiin kasvattajan nätöreeneissä, josta sain lisää "ässiä hihaan". Itseluottamus (ja sen myötä innostus) kehään menosta on kasvanut nätöjen myötä huomattavasti. Kiitos siis kaikille nätöilijöille seurasta ja hyvistä neuvoista :)

Nätöily omassa pihassa ei mee niin hyvin kuin muiden kanssa nätöillessä..
Eikä läheskään niin hyvin kuin se menee jonkun muun handlaamana! 
Koirani on vieraskorea.. tai jotain :D

Torstaina pesin ja vähän trimmailin Taikaa. Ekaa kertaa trimmasin Taikalta muutakin kuin tassunpohjakarvat - korvakarvat sai myös kyytiä. Ja vaikka vähän jännäsin saksiin tarttumista, lopputulos miellytti silmää. Kasvattaja käy ensi viikolla vielä hiomassa trimmin lopuun tassu- ja kinnerkarvojen osalta niin ollaan sitten nättinä kehässä!

Vasta pesty ja trimmattu koira :)

Toinen asia mitä malttamattomana odotetaan on tietysti agility. Meillä on ollut kolmen kuukauden tauko, jonka aikana ollaan tehty agilityä vain pienimuotoisesti omalla pihalla. Ollaan harjoiteltu nyt muutamana päivänä meille haastavaksi osoittautunutta pujottelua ja se alkaa pikkuhiljaa sujua paremmin.


Vaan kaikkein kivointa, kun päästään kouluttajan silmän alle - vältytään virheiltä ja opitaan nopeammin :) Kyllä on odottavan aika taas pitkä..!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)