Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Luku 4: Saanko esitellä

Nimeni on Taika! Kuvanottohetkellä 6½ viikkoa vanha.

Kuva: Maikki Kuivala

Pennut ovat nyt 7 viikon ikäisiä ja tämän näköinen kaveri muuttaa meille asumaan kahden viikon päästä. Tarkkasilmäisimmät saattoivatkin jo hoksata, että pentu on eri kuin ensimmäisissä kuvissa. Pentu, joka oli alunperin ajateltu meille, lähtee toiseen perheeseen. Nämä on näitä valinnan vaikeuksia - tähän lopulliseen valintaan kaikki osapuolet ovat kuitenkin tyytyväisiä :)

Pennut on käytetty myös pentutarkissa ja kaikki on siltä osin hyvin. Lainaus kasvattajalta: "Kaikki pennut silmäterveitä ja reippaita sheltinalkuja, pojilla molemmat pallukat jalkovälissä, sydänäänet ok, lukuunottamatta Hazen pienenpientä suhinaa, mikä ei saanut huolta aikaan lääkärissä eikä kasvattajassa, ei napatyriä eikä häntämutkia."


Kävimme tänään katsomassa pentuja, kun kaikki kuusi ovat vielä saman katon alla. Ensi viikolla Taikan sisarukset lähtevät maailmalle ja emä palaa kotiinsa. Pentu ehtii siis reilun viikon verran totutella elämään ilman emää ja sisaruksia ennen meille muuttoa. Me otetaan pentu kotiin vasta 9 viikkoisena, jotta voidaan olla pennun kanssa kotona se ensimmäinen viikko. 

Lopuksi vielä kuvia ja videon pätkää päivän piristykseksi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)