Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2017

Luku 110: Energiaa auringosta

 Ihanaa kun päivät valostuu ja tuntuu, että saa lisää virtaa tähän arkeen. Blogi on ollut turhan hiljainen viime kuukausina, mutta yritän petrata nyt kun sain koneen taas kuntoon :) Instaan olen postaillu vähän ahkerammin, käy luuraan santra_ri -tili!

Taika ei tarvi ees aurinkoa ollakseen energinen :)

Viime viikolla meillä alkoi vihdoin agility 6 viikon tauon jälkeen. Tuo taas vähän rytmiä tähän töiden jälkeiseen arkeen eli ei tuu vajottua sohvan nurkaan netflixin ääreen. Oon miettiny alkaisinko tekeen myös omatoimitreenejä, jotta päästäis tänä vuonna kisakentille. Eka stratti tulee sitten kun kepit ja keinu sujuu.

Dora tahtois painia, mutta Taikaa ei kiinnosta.

Kepeissä on tapahtunu jo huima parannus. Viime viikolla treenattiin valmennustunnilla kepille ohjauksia eri suunnista ja vaikka tässä suuntaus on vielä vähän sinne päin, koira kuitenkin parin toiston jälkeen löytää oikean keppivälin ja suostuu pujottelemaan kaikki 12 keppiä.

Niin kaunis <3

Vieläkin se tahtoo protestoida sitä "kun nää tylsät kepit ei lopu KOSKAAN" mutta en anna periksi. Vaadin sitä tekemään kaikki kepit, ei tästä muuten mitään tule. Viimeksi se meni huomaamattaan jo ihan ripein askelin, kun keskittyi enempi tekemiseen entä kiukutteluun, joten eiköhän tästä vielä hyvä tule!

Pikkumusta <3

Keinu on meillä ylipäätään ollut aika vähällä treenillä, joten sitä pitäis vaan treenata jotta saadaan myös siihen varmuutta ja sen myötä puhtaita suorituksia. Doran kanssa en vielä haaveile kisakentistä, mutta pikkumusta on kyllä syttynyt lajiin ja osoittanut olevansa varsin kehityskelpoinen agikoira - kuka tietää vaikka olisikin tälle vuodelle starttivalmis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)