Sivut

maanantai 8. syyskuuta 2014

Luku 27: Kasvattajan pentupäivä!

Eilen oltiin kasvattajien (Taikan isän että emän omistajien) järkkäämässä pentupäivässä, jossa oli mukana 19 shelttiä omistajineen eli touhua ritti! Jos ihmettelette miten niin paljon koiria niin siinä oli kolme pentuetta ja muutama vierailija koira. Mukavaa oli!


Päivään kuului koirien osalta juoksemista ja leikkiä (Taika luonnollisesti juoksi, juoksi ja juoksi ja jos joku sai kiinni, heti alistui ja löi maate). Leikin lisäksi mittailtiin ja punnittiin nassikoita yksi kerrallaan. Meän nassikka oli 35 cm korkea ja painoi 7,8 kg.


Päivän jälkeen meillä oli vielä tiedossa parin tunnin ajomatka kotiin. Taika nukku koko matkan, kotona vähän aikaa yritti jaksaa puuhailla - haki lelua, totesi ettei jaksakaan, söi luuta, totesi ettei jaksakaan ja lopulta luovutti ja laittoi illalla kahdeksalta yöunille - harvinaista!


Vielä harvinaisempaa oli, että saatiin nukkua herätyskellon soimiseen saakka. Näköjään Taikankin saa jotenki väsytettyä - eihän siihen tarvittu kuin 20 muuta shelttiä.. :D Tosin oli tuo vauva tyrmässä sen näyttelypäivänkin jälkeen, ihan tajukankaalla nukku päivän:


Kuvia pentupäivästä mulla on tällä hetkellä käytössä valitettavan vähän, koska kamera unohtui kotia ja ainoat kuvat on puhelimesta. Laittelen enemmälti kuvia sitten kun niitä jostain saan :)

Herkullisia unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)