Sivut

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Luku 33: Elämää ei sen enempää

Hei vaan kaikille ja pahoittelut parin viikon hiljaisuudesta! Tässä on ollut kaikenlaista pientä kiirettä. Tai  noh, kiirettä ja kiirettä - normi arkea. Meidän arki on viime viikkoina koostunut Lapin reissusta palautumisesta, pentukoulusta ja töistä.


Reissussa Taika ehti taas tottua, että saa olla pihalla niin paljon kuin haluaa ja nyt sitten työpäivien aikana on tullut muutama pissavahinko matolle. En tiedä johtuuko vahingot siitä, että neiti osoittaa mieltä vai ihan vaan siitä, että rytmit on sekaisin eli ei muista aamusta asennoitua siihen, että nyt pietellään koko päivä. Veikkaan kuitenkin jälkimmäistä, sillä muita tuhoja neiti ei tee ja näitä vahinkoja sattui vain ensimmäisten työpäivien aikana.


Toinen päivärytmin totutteluun liittyvä juttu liittyy talviaikaan siirtymiseen. Kuten olette varmaan huomanneet, kelloja on siirretty tunti taaksepäin. Arvaahan sen, että meillä Taika elää edelleen kesäajassa ja näin ollen aamuisin herätään klo 5 tai viimeistään klo 5.20 oli pyhä taikka arki.. "jee" :D


Tämähän tarkoittaa sitä, että minun yöunet jää vähän lyhyemmiksi ja Taika nukkuu sitten, kun me ollaan töissä. Kun me tullaan töistä, neidillä on virtaa vaikka muille jakaa ja loppupäivä touhutaan iltaan asti - eipä tuu tylsää :) Itseasiassa toissa yö oli ensimmäinen kellojen siirtämisen jälkeen, kun Taika herätti vasta kuuden jälkeen eli niihin aikoihin kun herätyskellokin piipittää. Jospa se pikkuhiljaa rytmit asettuisi kohilleen..


Olen jo aiemmin maininnut, että käydään Taikan kanssa pentukoulussa. Avopuolisko on kulkenut mukana ja ottanut jonkun verran kuvia ja videoita. Haasteena vaan on, että tila on iso ja valaistus yleensä kuvien ottamisen kannalta huono ja tästä syystä materiaaleja koulusta ei ole blogissa vielä ollut. Tässä kuitenkin pari maistiaista:

Leikin nimi: Istu ja oota kärsivällisesti paikallasi vaikka emäntä heiluu ja tekee kaikkea noloa ;)

Leikin nimi: Seuraa johtajaa ja saa nameja!

Leikin nimi: Putkeen ja maman luo!

Nämä kuvat ja videon jaan teille jo senkin johdosta, että pentukoulu on nyt takana päin! Maanantaina käytiin viimeinen koulupäivä ja harjoittelua jatketaan nyt kotona :) Ensi viikolla puhaltaa agituulet eli mennään pentuagilitykurssille - sitä odotellessa!

Taika: "Tän osaan vaikka unissani!"


Kahdeksikkoa jalkojen ympärillä - paikalla olessa ja liikkuessa!

"Viereen!"

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)