Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Luku 36: Taukoa agilitystä

Maanantaina käytiin pentuagilityn viimeinen "koulupäivä" ja oli aika vallaton meno, ihan niinkö lapsilla loman korvilla konsanaan! Edellinen agility meillä oli perjantaina eli nyt oli vain kaksi päivää väliä, kun normaalisti ollaan käyty viikon välein.

Todennäköisesti tästä johtuen koirat kävi vähän ylikierroksilla, keskittymiskyky ei ollut paras mahdollinen ja siitähän seurasi normaalia enemmän rauhattomuutta:

Esimerkki 1: Kun yksi pentu aloittaa haukkumisen tai ulinan, toinen jatkaa ja kohta koko lauma vikisee - kukin omalla tyylillään :D

Esimerkki 2: Meän piti pujotella keppejä. Pennuilla on apuna sellaiset häkkyrät kepin ympärillä, jotta ne ihan huomaamattaankin pujottelee kepit oikein. Kepit, kuten lähes kaikki muutkin esteet tehdään ilman narua, koira vapaana. Ensimmäinen koira, joka pujottelun suoritti, teki riemukiemuroita eli juoksenteli häkkyrän ympärillä vaan vallattomana ennen kuin teki mitä pyydettiin. Kaikki muut pennut teki luonnollisesti ihan samalla tavalla kun oma vuoro koitti, kaikki!

Muutenkin meillä oli paljon ylimääräisiä formulakierroksia ja pomppuja agilitytunnin aikana - hulvatonta menoa kerta kaikkiaan (ja omistajista ehkä vähän rasittavaa) ;)

Agility jatkuu meillä sitten tammikuun puolella jatkokurssilla. Nyt meillä on noin kuukauden joululoma. :)

Lopuksi vielä muutama kotivideo:

"Taikatemppuja"

"Oho, minua kuvataan. HYMYÄ!"

"Ongelma - putkessa on herkku, mutta en saa sitä ulos!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)