Sivut

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Luku 38: Erittäin hyvä juniori!

Kuluneella viikolla kalenterissa on ollut paljon koira-aiheisia merkintöjä: maanantaina Taikalla oli turkin pesu ja föönaus, tiistaina käytiin kasvattajan luona trimmauksessa, keskiviikkona käytiin nätössä eli näyttelytreeneissä ja tänään sunnuntaina käytiin Kajaanissa tamminäyttelyssä!

Omasta mielestä tämän kertainen näyttely meni paremmin, entä se ensimmäinen, vaikka vieläkin olin aika ulalla, että mitä pitää tehdä. Ja koska mie olen ulalla, ei se koirakaan voi ihan täydellisesti mennä.

Taika tutkailee mitä hallissa näkyy!

Seisominen ja pöydällä olo menee Taikalta hienosti. Sitä olen osannu harjotella! Meän kompastuskivi on se sellainen nätti ravi, jota pitäisi kauniisti liihottaen kehässä mennä. Taika meni harjoteltaessa paremmin entä itse kehässä, jossa se päätti olla taas hyppykepin selässä (<3), mutta tällä kertaa sain tuomarilta ja kasvattajakaksikolta hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen!

"Seiso"

"Mennään - NÄTISTI"

Tuomari arvostelee

Mutta tosiaan, vaikka meillä on vielä paljon opeteltavaa, saatiin kuiten hyvät arvostelut!

Tuomari Schjöth Birgitte (Tanska):

"Femine bitch. Nice head and expression. Correct eyes. Correct bite. Enough neck, good topline. Still needs to finish in body. A little high in hock. Nice tail. Moves nice from the side but at the moment tod close in wront and back. Very nice coat."

Kuva kasvattajan ottama.

Vapaa suomennos:

"Feminiininen narttu. Hyvä pää ja ilme. Virheettömät silmät. Oikea purenta. Tarpeeksi kaulaa, hyvä ylälinja. Keho ei ole vielä valmis (kasvu kesken). Hieman korkea kinner. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin sivulta, mutta tällä hetkellä hieman kapea edestä ja takaa. Erittäin hyvä turkki."


Kuva kasvattajan ottama.

Maanantaina meillä alkaa jälleen pentuagility ja tarkoitus ois jatkaa nätöjäkin jossain määrin, jotta saadaan homma haltuun ja kesällä voidaan loista choolina (eikä näin avuttomana mitä nyt) näyttelykehässä - katsotaan miten meille käy! ;)

2 kommenttia:

  1. kylläpä se varmaan oppii sipsuttelemaan sievästikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oppii varmasti nyt ko sain hyviä vinkkejä millä opettaa! :)

      Poista

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)