Sivut

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Luku 44: Kuulumisia :)

Kyllä minullakin joskus väsyttää..
Viimeksi kerroin teille, että lähdimme Taikan kanssa kertaamaan pentuagilityn jatkokurssia. Olemme nyt pari kertaa käyneet uudella porukalla agi-tunneilla ja hyvin on mennyt. Taika hurmasi kaikki vauhdillaan (ja todennäköisesti hämmensi ylikuumenemisellaan).

Viime kerralla meitä ei ollut kurssilla kuin kolme koirakkoa - puolet porukasta oli lomalla. Vaan tämähän oli vain hyvä meille - ehdittiin harjoitella paljon enmmän! Tehtiin puomia ja tarkoituksena oli saada koira juoksemaan tasaista ravia puomin alusta loppuun siten, ettei koira oikaise puomin lopussa loikkaamalla loppupätkän yli.

Harjoituksessa edettiin vähän kertaansa ja kun lyhyet matkat sujui hyvin, alettiin tekemään harjoitusta koko matkalta. Taika teki monta kertaa peräkkäin puomin lopussa sen kuuluisan kielletyn hypyn ja ihmetteli miksei herkkuja tullut vaikka juoksi esteen omasta mielestään hienosti.

Sitten lamppu välähti. Taika teki juuri niin kuin piti ja sai herkkunsa, innostui tästä niin paljon, että juoksi puomia väärään suuntaan, teki keskellä puomia U-käännöksen ja ravasi kauniisti herkkukipon ääreen: "Katsokaa, katsokaa, nyt osaan!" Hupsu lapsi :)

Ollaan käyty Taikan kanssa myös näyttelytreenissä, jotta osattais kesällä vähän paremmin edustaa toisiamme kehässä. Olen myös yrittänyt ottaa Taikasta uusia videonpätkiä, kun touhutaan jotain kiva, mutta meidän neiti on niin linssilude, että kameran huomattua alkaa yleensä heti poseeraamaan ja hauskat touhut loppuu siihen:


Noh, hampaiden pesua saatiin kuvattua - kanan makuinen hammastahna on niin hyvää, ettei ehditä poseeraamaan ;) Tästä hampaiden pesusta häätyy kyllä sen verran sanoa, että ennen Taikaa en edes tiennyt, että koiriltakin ruukataan pestä hampaita. Minua asia aluksi hieman huvitti, mutta mitäpä en koiruuteni eteen tekisi:


Facebookin sheltti-ryhmässä kiertää "malttihaaste", jossa koiran päälle/viereen laitetaan paljon herkkuja ja koiran pitää malttaa odottaa lupaa, että herkut saa syödä. Tässä Taikan taidonnäyte:


Taika osaa kyllä tarvittaessa oottaa, yritin saada sitä lähemmäs herkkuja, mutta ei suostunut liikkumaan ennen kuin annoin luvan syödä namuset.. :D

Ensi kertaan (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)