Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Luku 91: Tassuttelua keväthangilla

Viime viikkoina ollaan nautittu koirien kanssa ihanista hankikeleistä. Ollaan käyty lähipellolla juoksemassa kantavilla hangilla ja muutamaan otteeseen ollaan saatu nauttia myös aurinkoisesta säästä.


Koirapuistoilu on jäänyt nyt vähemmälle, kun puiston pinta on ollut liukas ja muhkurainen. Peltojen hanget puolestaan ovat kuin tehty meidän rallatteluille!


Onneksi meillä on tällainen rallattelupaikka. Olen ollut useamman kuukauden kotona ja nyt viimeiset pari viikkoa taas töissä eli koirat ovat olleet päivät keskenään ja niillä on virtaa vaikka muille jakaa!


Dorasta huomaa, että reagoi minun töihin paluuseen. Se on meidän työpäivien aikana keksiny pientä oheispuuhaa, kuten maton kulmien nyhtämisen ja muuta pientä silputtavaa. Isompia tuhoja ei ole onneksi tehnyt ja eiköhän se ala taas tähän työrytmiin tottumaan.


Onneksi en ole ollut koko Doran pentuaikaa kotona. Olisi varmasti paljon isompi työ totuttaa yksinoloon jos näin olisi. Ja onneksi sen ei ihan yksin tarvi ollakaan, onhan hällä Taika seuranaan :)


Aurinkoista pääsiäista kaikille - nauttikaa hyvästä seurasta ja muistakaa ulkoilla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)