Sivut

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Luku 92: Kevättä ilmassa

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä? Tai noh, viikolla oli kyllä monta sumuista ja ei-niin-ihanaa päivää, mutta viikonlopun säästä ei ole moitteita!

Näin paljon neideillä aluksi kiinnosti tää valokuvaus..

Lumi hupenee silmissä ja meidän rallattelu pelto on käynyt hyvin vetiseksi ja koirapuiston keskelle on ilmestynyt järvi. Tämä tietää koiranomistajalle jokapäiväistä koiran ja kämpän kuurausta, kun kaikki hiekka ja rapa kantautuu koirien tassuista ja mahakarvoista sisälle.

Hitsit että oon upea ilmestys!

Kevään tulon huomaa paitsi sisälle kantautuvan hiekan määrästä myös siitä, että ulkona on enemmän liikettä. Meidän takapiha loppuu pieneen metsäkaistaleeseen ja koirat taas oudoksestaan raportoi jokaisen liikkeen mitä siellä näkyy.

Taika sanoo, että herkkuja on parempi
olla luvassa, kun näin kauan
pitää jaksaa pysyä paikallaan ;)

Metsässä temmeltää naapuri talojen lapset, pikkulinnut, oravat ja fasaanit. Fasaaneja ei ole näkynyt kyllä pitkään aikaan. Ennen ne tepasteli meidän takapihalla, mutta koirien myötä ovat ilmeisesti löytäneet paremman paikan teputteluunsa. Eilen niitä kuiten näkyi taas tontin rajalla menevän!

Niin sievästi pikkuinen poseeraa :)

Kaiken hyvän lisäksi meidän rivarin päätyyn on muuttanut kissa. Meidän neidit on kyllä kissoja nähneet ennenkin ja osaavat olla nätisti jos kissoja on samassa huoneessa. Vaan tästä uudesta naapurista nää ei oo päässy vielä yhteisymmärrykseen. Aina pitää huutaa, kun kissa näkyy pihalla.

"Tuossa kädessäkö sinulla ne herkut on piilossa?"

Onhan se tietenki hankala, kun kissa ei tuu aidalle koiramaisesti moikkaamaan. Tai oikeastaan se on  yhtenä hämäränä iltana aidan reunalle hiippaillut ja kun kohtasivat meidän neitien kanssa niin koirat haukku ja kissa sylki ja sähisi. Oih ja voih. Vaan eiköhän ne toisiinsa totu, pikkuhiljaa.. :)

"Kai se riittää, että pikkusisko poseeraa. Minä vahdin ympäristöä!"

Aurinkoista kevättä teille lukijat :)

"Meillä ei koirat ole sitten sohvilla."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)