Sivut

perjantai 20. toukokuuta 2016

Luku 96: Taika sterkattiin

Taika kävi tänään steriloitavana eli heihei hormoonihuuruiset juoksut, valeraskaudet ja tervetuloa tasapainoisempi elämä :)


Operaatiossa Taikalta poistettiin munasarjat, ei kohtua. Kun poistetaan pelkät munasarjat, kohtu surkastuu leikkauksen jälkeen eli sillä saavutetaan samat hyödyt kuin kohtu poistamalla (ei ole kasvain-, eikä kohtutulehdusriskiä), mutta haava on pienempi.


Taika oli touhukas kun mentiin eläinlääkäriasemalle ja iloisena meni tervehtimään eläinlääkäriä joka kutsui meidät huoneeseen. Sitten kun mentiin huoneeseen Taika tajusi mikä paikka tämä on ja meinasi pyörähtää takaisin. Tyytyi kuitenkin kohtaloonsa ja oli reipas koira.


Hommahan eteni siten, että ensin pistettiin rauhoittava piikki takapuoleen ja ooteltiin että aine alkaa vaikuttaa. Sitten lääkäri kävi hakemassa koiran operaatioon ja mie lähdin kotia. Pari tuntia homma kokonaisuudessan kesti. Puolisen tuntia esivalmistelut, tunti itse leikkaus ja puolisen tuntia herääminen.

Taika kovasti yritti taistella unta vastaan..

..Kunnes oli pakko antaa periksi.
Minun jalan päälle laittoi unille :)

Taika oli jo herännyt kun menin sitä hakemaan, mutta kovin oli vielä tokkurainen. Ostin sille sellaisen haavasuojapuvun, jotta ei tarvitse sen tötterön kanssa kulkea. Koen, että puku on parempi myös siksi, että taloudessa on toinenkin koira joka saattaisi olla haavasta kiinnostunut.

Puku ei ole kuvassa kokonaan kiinni sillä
kokeilin pissattaa koiran ennen autoon menoa.

Dora on viikonlopun Maikilla, jotta Taika saa rauhassa toipua pari päivää. Käyn sen sunnuntaina hakemassa eli en vielä tiedä mitä Dora tuumaa. Liekö ees tajuaa, että Taikassa jotain erikoista muka olisi?

Tuulitukka :)

Nyt sitten pitäisi saada pidettyä Taika rauhallisena (ei juoksemista eikä hyppimistä) kaksi viikkoa. Saapa nähdä millainen työ se on, kun Taika ei yleensä muuta teekään kuin juoksee pihalla ja hyppii ikkunalaudoilla...

Meillä juossaan pallon kanssa tai ilman normaalisti joka päivä..

... ja kurkotellaan parempia näkymiä.
Pitäähän se tietää mitä naapurit puuhaa!

Mutta nyt toivutaan operaatiosta ja otetaan ihan rauhassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)