Sivut

maanantai 30. toukokuuta 2016

Luku 97: Taika parantunut loistavasti

Taikan sterilisoinnista on nyt kulunut kymmenen päivää. Kahden päivän päästä operaatiosta saatiin ottaa haavan suojateippi pois ja ekaa kertaa nähtiin millainen jälki koirassa ylipäätään on. No ei ollut suuri! Tosi siisti ja pieni jälki, joka on parantunut jo lähes olemattomaksi:

Haava 2 päivää leikkauksen jälkeen.

Haava 8 päivää leikkauksen jälkeen.

Haava 10 päivää leikkauksen jälkeen.

Kaksi viikkoahan me Taikalle saikkua saatiin, mutta on se kyllä jo saanut olla pihalla vapaasti ja Doran kanssa leikkiä. Enää ei pidetä edes haavasuojapukua, kun haava on niin hyvin parantunut eikä kumpikaan koirista ole kiinnostunut haavasta. Toinen iso syy on tässä:


Haavasuojapuku ei ole Taikasta yhtään kiva juttu. Aina, kun puvun laittaa päälle, koira jähmettyy eikä voi muka liikkua. Kun tämä ei saa meissä tunteettomissa ihmisissä aikaan puvun välitöntä riisumista, alkaa Taika juossa kämppää ympäri ja yrittää hivuttaa puvun pois päältä. Lopulta masentuu johonki nurkkaan ja ulisee hetken "viimeisillä voimillaan", kun armoa ei tipu.

"Älä kuvaa. Tää on niin noloa."

Kummasti se puku ei sitten kuitenkaan haittaa jos on jotain syötävää tarjolla tai jos pääsee pihan portaille seuraamaan naapureiden touhuja. Outo juttu ;) Onneksi sen ei ole tarvinnut montaa päivää puvusta kärsiä. On saanut olla ilman pukua aina, kun ollaan ite pystytty vahtimaan ettei se nuole tai rapsuta haavaa.

Ah, ihana mikä helle!

Sääkin meillä on suosinut - helteet pitää ralliriitankin aisoissa, kun ei jaksa helteessä tohottaa niin paljoa. Saatiin Dora tosiaan kotiin lauantaina. Melko väsynyt koira oli reissun jäljiltä ja ihmekös tuo, kun on reilun viikon leikittänyt collien pentuja Maikin luona :)

Loikoilua varjossa leikkien jälkeen :)

Väsymyksestä huolimatta ovat Taikan kanssa ehtineet juossa ja painia jo varmaan sen viikon edestä. Ihana nähdä (ja kuulla) kuinka nauttivat toistensa seurasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)