Sivut

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Luku 101: Viikonloppu reissussa

Viikonloppuna käytiin koirien kanssa heppavahtina minun isovanhempien kesäpaikassa. Dora oli matkassa ensikertaa, Taikalle paikka ja touhut oli jo entuudestaan tutut. Taika on jo ihan konkari tässä hevosten vahtimisessa ;)

"Hahaa, näen teidät täältäkin.
Turha yrittää karata!"

Doralle eka ilta oli varmaan jännittävä, kun illan hämärässä kavion kopsetta ja maan töminää tarjosi seitsemän hevosen askeleet. Tässä kesäpaikassa on muutenkin jotain maagista - se on samaan aikaan niin hiljainen ja rauhallinen, mutta ne vähäisetkin äänet kaikuu ja kantautuu kauas. Mieli lepää!

Tammat ottaa rennosti :)

Taika meillä on pakko pitää kiinni, ettei pääse jahtaamaan ohi meneviä autoja ja traktoreita. Dora puolestaan sai olla irti aina kun itsekin oltiin pihalla ja pystyttiin katsoamaan ettei mene hevosten aitauksiin (siellä oli jotain maagisen hyvää herkkua, joka ei Doran mielestä ollut kakkaa vaan namia).

"Kaikkea pitää maistaa."

Pääsivät kuitenkin molemmat mustikkametsään irrottelemaan, jottei mee ihan narussa olemiseksi Taikallakaan. Taika osaa poimia mustikoita suoraan varvuista, mutta silti se tunki aina samalle varvulle mistä ite oltiin poimimassa. Dorakin tykkäsi mustikasta, ei niinkään poimimisesta vaan enemmän siitä kun hänelle tarjoiltiin kädestä..



Tässä vielä muutama video meidän päivän touhuista:

"Odota. Tule!"


Dora tykkää palloleikeistä,
mutta ei tajua aina tuua sitä palloa.


Sipsuliisa ei tiedä mitä tekis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)