Sivut

lauantai 13. elokuuta 2016

Luku 104: Sateinen näyttelypäivä

Kävin tänään Doran kanssa Oulu kv:n kehässä pyörähtämässä. Mukana toisena esitettävänä mulla oli Maikin Agnes. Seuraa saatiin myös Merjasta ja Dieselistä sekä Piasta ja Jukasta, jotka olivat jännittämässä Lucan kehää.

Merjan kanssa käytiin edellisenä iltana pystyttämässä teltta näyttelypaikalle. Pystyttäminen oli hieman haastavaa, kun oli kova tuuli ja järkyttäviä tuulenpuuskia. Teltta oli kuitenkin vielä aamulla pystyssä vaikka vähän jännättiin, että mitenköhän käy!

Mulla ennakkoon vähän jännitti myös miten tää näyttelypäivä menee, kun itekseni pääsen koirat laittaan ja esittään, mutta se jännitys katosi kun kehät alkoi pyörimään. Meillä oli tullut tuomari vaihdos ja tämä uusi varatuomari oli suoraansanottuna ihan pihalla. Ajattelin, etten voi törttöillä enempää kuin se niin jännitys lakkasi siihen paikkaan (anteeksi vain) :D

Agnes. Kuva: Hanna Pääkkönen 
Vaikka päivä oli kylmä (+10) ja sateinen, mulla oli mukavaa kun seura oli hyvä ja koirat esiintyi hienosti :) Mentiin eka Doran kanssa kehään ja se on kyllä semmonen luonnonlahjakkuus. Niin ihanasti sipsutti, malttoi seistä nätisti ja antoi tuomarin kopeloida (oikeastaan tuomari ei kopeloinut vaan vähän vain silitti ja se oli siinä).

Dora pärjäsi omassa kehässään hienosti saaden erinomaisen arvosanan, sijoittui junnujen kilpailukehässä ensimmäiseksi ja sai vielä SA:n jolla lunastettiin paikka parasnarttu kehään! Tässä tuomari Igoris Zizevskisin arvoselu:

"Good size and proportions. Nice female head. Dark brown eyes. Correct set ears. Correct topline and tail set. Enough deep chest. Fine movement."

Vapaa suomennos: "Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis narttumainen pää. Tumman ruskeat silmät. Oikein asettuneet korvat. Oikea ylälinja ja hännän kiinnitys. Tarpeeksi syvä rinta. Hieno liike."

Seuraavaksi mentiin Agneksen kanssa kehään. Agnes on ihan pro ja meni täydellisesti. Agnes sai arvosanaksi erinomainen ja sijoittui valioluokassa toiseksi. SA jäi saamatta eli ei päästy sen kanssa parasnarttu kehään . Dorakin jäi niukasti PN kehän sijoitusten ulkopuolelle vaikka hienosti menikin.

Nyt ehdin vielä tunteroisen lällytellä Nalaa ennen kuin hoitolainen lähtee kotiin. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)