Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Luku 11: Rokotukset

Tänään meän pikkuneiti sai nelosrokotteen ja hienosti meni!

Meillä oli aika klo 17.30, mutta jouduttiin odottamaan noin 20 minuuttia ennen rokotukseen pääsyä. Vaan eipä se meitä haitannut, sillä odotustilassa oli paljon ihmeteltävää, kun oli muitakin koiria odottamassa eläinlääkärille pääsyä. Nähtiin ainakin 7 eri rotua samalla kertaa!

Taika oli reipas, kuten yleensäkin. Istu ja makasi jaloissa sekä penkin alla, katseli mitä muut koirat teki ja onneksi otti mallia vain fiksuista ja rauhallisista koirista (oli pari vonkuvaa ja haukkuvaakin tapausta) ;)

Painokin oli neitillä noussut, painettiin melkein 4 kiloa jo. Paino on siis lähes tuplaantunut siitä, kun haettiin Taika kotiin.

Lääkäri ensin tutki pennun kunnon: kuunteli sydänäänet ja keuhkot, katteli hampaita ja vilkaisi korvia. Aluksi Taika oli vähän jännittynyt, mutta pian söi uuden ystävän antamia herkkuja eikä varmaan ees huomannu, että jotain pistettiin niskaan. Kaikki meni siis paremmin kuin hyvin!

Muina kuulumisina kerrottakoon, että ollaan ahkerasti opeteltu autossa matkustamista. Meillä on oma kuljetushäkki, missä Taika tykkää myös sisällä ollessaan nukkua. Autossa matkustamisessa ei ole suuria ongelmia: ei ole pahoinvointia eikä meitä pelota mennä autoon. Vähän vielä vingutaan, kun ei ole kiva olla yksin takakontissa. Vinkuminenkin on kuitenkin vähentynyt, kun olen takapenkin kautta tiputtanu herkkuja aina kun on siivosti (=hiljaa ja rymyämättä). Ei varmaan mene kauaa, kun Taika hoksaa, kuinka mukavaa puuhaa autoilu on, kun sillä pääsee kaikkiin kivoihin ja uusiin paikkoihin :)

Tässä vielä video Taikan uudesta lelusta (lapsi <3) :



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)