Sivut

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Luku 15: Suomen kesä, lyhyt ja vähäluminen

Otsikon mukaisessa tunnelmassa vieteltiin juhanusta viime viikonloppuna. Taika pääsi taas reissaileen, tutkiin uusia paikkoja ja tutustuun uusiin ihmisiin. Perjantaina käytiin anoppilassa ja Taika hurmasi avopuoliskon mummun. Mummu ja Taika kävi lenkkeilemässäkin pariin otteeseen eli hakemassa postin pihatien päästä ja keräämässä kukkia ojan pielistä - kukapa meän Taikasta ei tykkäis ko son niin sievä ja sulonen, vai voitteko kiistää (;


Anoppilassa oli myös kaksi kissaa, jotka eivät olleet ihan niin innoissaan meän tulosta. Isompi kissa, talon isäntä, teki heti selväksi kuka on herra talossa. Pienempi kissa puolestaan tarkkaili Taikaa sopivan matkan päästä.



Ollaan me tässä viikon aikana harrastettu muutakin, kuten lenkkeilyä..



pihaleikkejä..





ja telkkarin katsomista!


Tänään ei olla oltu yhtä rauhallisissa merkeissä. Työpäivän jälkeen Taikassa oli virtaa vaikka muille jakaa. Oltiin kotona puol viiden aikaan ja kello on nyt yhdeksän, eikä tuo ipana ole ottanut edes nokosia missään välissä. Noh, jospa se nukkuis yön sitte. Minun piti ihan ottaa ja rauhottaa se, ko alko käymään niin ylikierroksilla tuon riehumisen kanssa. Nyt se rauhottu syömään luuta, ainakin hetkeksi.. Rauhallista illan jatkoa itse kullekin lukijalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)