Sivut

maanantai 10. elokuuta 2015

Luku 58: Nätöjä ja uusia kavereita

Meillä on ollut koko talous viimiset neljä viikkoa lomalla, joten olemme nauttineet sateisesta kesästä ilman suurempia bloggailuja. Viikot ovat pitäneet sisällä reissuja koiran kanssa ja ilman. Nyt on arki tavoittanut meidätkin ja sehän tarkoittaa Taikan osalta säännöllisempää päivärytmiä ja harrastusten jatkumista.

Kaverit tarkkailu puuhissa!

Meillä alkaa uusi agilitykurssi kolmen viikon päästä ja sitä ennen edessä on shelttien sivuerikoisnäyttely Oulun Nallikarissa. Ollaan harjoiteltu Taikan kanssa näyttelyjuttuja kotona ja käyty kasvattajan vetämässä nätöreenissä. Taika osaa edelleen seisoa nätisti paikallaan, mutta nätöissä sain huomata, että neiti osaa myös liihottaa todella kauniisti - mutta ei minun handlaamana!

Välillä pitää pysähtyä rapsuttelemaan..

En tajua mikä juttu tässä on. Minun kanssa Taika hiihtää ihan jalassa kiinni eikä meinaa irrota millään kauemmas. Kun kasvattaja kokeili mennä Taikan kanssa, koira meni täydellisesti. Otti heti välimatkaa ja tarkkaan seurasi minne taluttajan jalat vie ja meni niin kaunista ravia, etten meinannut uskoa silmiäni!

"Onpas pieni, kun tuolta alta mahtui nuin vain kävelemään"

Meillä on suunnitteilla vielä yhdet omatoiminätöt pienellä porukalla ennen kehään menoa - toivottavasti tuo kakara osaa kehässä ottaa minutkin vakavasti eikä vain höpötä tavalliseen tapaansa! Nyt kun tiedän miten kauniisti Taika osaa mennä (jos vain haluaa), harmistus on suuri jos Nallikarissa mennään höpötysvaihteella. Katsotaan miten meidän käy.. :)

Aika veikee tapaus tämä uusi kaveri!

Postauksen kuvissa komeilee Taika ja Taikan uusi leikkikaveri, Mohita 6 kk :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)