Sivut

maanantai 28. joulukuuta 2015

Luku 81: Joululomalta kotiuduttu

Jouluviikko meni reissatessa ja nyt noin 800 ajokilometrin jälkeen on mukava olla kotona. Koirilla taitaa olla samat aatokset, sen verran rennosti ovat hekin päivää viettäneet :)

Tässä meidän viikko kuvina:


Taika otti rennosti, kun Dora oli Maikin (kasvattajan) luona. Tai noh, tämä on ehkä valheellinen väite sillä päivisin Taika oli kaikkea muuta kuin rento. Ihan hulluna energiaa ja sai taas miettiä, että mitä sen kanssa tekee, jotta sillä ei oo koko ajan tylsää. Tähän nukkuma ratkaisuun se kuiten oli tyytyväinen ja malttoi aamustakin nukkua pitkään (= ei herättänyt ennen seiskaa ja aamupisun jälkeen tuli jatkaan unia).




Jouluviikon tiistaina hain Doran kotiin ja samana päivänä lähdettiin reissuun. Ensimmäisessä kyläpaikassa ihmeteltiin kissoja. Ne oli melkein saman kokoisia, mutta pitivät ihan kummallista ääntä. Dora olisi tahtonut nuuskutella lähempää, mutta nämä kisut ei ole tottuneet koiriin niin opetettiin Doralle, että pitää antaa olla rauhassa. Koirat lopulta rauhoittuivat niin hyvin että kisutkin uskaltautuivat lähemmäs tutkimaan, että mitä nämä tämmöset elukat on :)


Iltapainit ennen yöunia!


Tiistaista perjantai aamuun oltiin anoppilassa. Nukuttiin olkkarin lattialla ja Dorakin pääsi ensimmäistä kertaa meidän kanssa samaan petiin nukkumaan. Pari kertaa heräsin Doran pusutteluihin, mutta muutoin Dora nukkui rauhallisesti aamuun saakka. Dora yritti ensin hivuttaa itsensä Taikan kylkeen nukkumaan, mutta Taika murisi ettei edelleenkään aio nukkua yöunia kakara kainalossa. Siispä Taika nukkui meidän jaloissa ja Dora meidän keskellä. 








Metsälenkkejä ja painikisoja. Painia ja juoksemista se koko viikko oikeastaan olikin. Vissiin oli ollu toisiaan ikävä, kun eivät muuta tehneetkään koko viikkona. Onneksi nuita on kaksi, kukaan ei pysty paremmin koiraa väsyttään kuin toinen koira <3




Aatonaattona käytiin koristelemassa hellun mummulan joulukuusi ja aattonakin käytiin siellä päiväkävelyllä. Koirat sai vaarilta kinkkua, kun emäntä on kuulemma liian nuuka eikä anna koirien herkutella. Koirathan kyllä söi ja meinas mennä vaarin sormet vissiin matkassa, kun kakarat totesi että tämä on parasta ikinä. Vaan hyvinpä maistui vesi kinkkupalan jälkeen!




Koirat oli ollu kilttinä ja sai varmaan eniten paketteja vaikka itse olin ostanut vain yhden :D Mie sain lahjaksi mini-Doran. Taikasta mulla on jo vastaava viime vuodelta. Kiitos tontulle!





Joulupäivänä lähdettiin liukastelemaan kohti Lappia. Päästiin ehjänä perille vaikka ajokeli oli tosi huono. Perillä meitä odotti jouluruokaa, sukulaisia ja koiria odotti kivat leikit veljentyttöni kanssa. Lapissa oli lunta ja pakkasta, tuntui ihan oikealta tavelta! Käytiin omien ja serkkun koiran kanssa joka päivä lenkillä. Ihanaa, kun voi päästää koirat irti juoksemaan melkein koko lenkin ajaksi. Niistä näkee, kuinka ne siitä irtiolosta nauttii :)



Doralla irtosi hammas. On sillä jo suurin osa vaihtunu, mutta sattuipa matolta löytymään yksi pieni maitohammas. Söpöt pikku leegot toisella :)



Joululahjalelu oli hittituote. Varsinkin Doran mielestä! Kyllä Taikakin sillä/niillä aattona leikki, mutta kun päästiin kotiin Dora innostui vingusta enemmän :)

Nyt on matkakassit purettu ja aiotaan ottaa ihan vaan rennosti koko viikko. Rentouttavaa viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)