Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Luku 83: Mätsäreitä

Ollaan aloitettu uusi vuosi touhukkaasti käymällä koirien kanssa jo kahdet mätsärit. Mätsäreissä harjoitellaan näyttelyjuttuja. Siellä rodulla ei ole väliä vaan porukka jaetaan alle vuoden ikäisiin pieniin ja suuriin pentuihin sekä yli vuoden ikäisiin pieniin ja suuriin aikuisiin. Joskus voi olla myös muita kehiä, kuten lapsi ja lelukoira, veteraanit jne.

Ihana Taikani!

Me luonnollisesti oltiin pienten kehässä, Dora pennuissa ja Taika aikuisissa. Nämä oli Doralle ensimmäiset mätsärit. Vähän sillä tais jänskättää aluksi, kun oli outo paikka ja niin paljon erinäköisiä koiria. Pihalla meinasi haukkua kaikille, mutta rauhoittui sitten kun vähän komensin.

"Onpas täällä porukkaa"

Taika oli luonnollisesti innoissaan, ainakin siihen saakka kunnes tajusi, että ollaan taas paikassa missä pitäisi jaksaa odottaa...


"Mulla on tyyyyylsääääää..."

Dora liiteli kehässä kuin vanha tekijä. Vähän sillä jänskätti ensimmäinen kehä pyörähdys ja pöydällä olo, mutta kun mentiin uudestaan kehään neiti oli jo paljon rennompi. Ja tulostakin tuli sillä oltiin sinisten ryhmässä toisia!


Jos vertaa Doran ekaa kehäpyörähtämistä Taikan vastaavaan kokemukseen, kaikki näkee mitä tarkoitan kun sanon, että Dora on luonnonlahjakkuus. Taikan kanssa saa vieläkin treenata, jotta innostuisi kehässä kiertämisestä sillai sopivasti. Toki isoin vika tässäkin on esittäjässä. En vaan osaa esittää Taikaa niin, että olisi parhaimmillaan (kuten videoltakin näkyy).


Vaan ylpeä olen silti Taikastakin, eihän se sen vika ole että emäntä on tumpelo :) Jospa me pärjättäis tiiminä paremmin agilityn puolella, kun nää näyttelyt tuntuu aina vähän tökkivän. Toki meinaan Taikan kanssa nätöillä siinä missä Dorankin kanssa, mutta Doran kanssa ehkä uskon enempi meidän menestykseen, kun se on jo nyt niin hyvä :D


Tänään Dora pääsi uudestaan mätsäreihin Maikin mukana. Tarkoitus oli Taikan kanssakin lähteä, mutta neiti aloitti eilen juoksun niin ei sen kanssa päästykään. Menin kuitenkin kuvaamaan Doran ja Maikin esiintymistä ja hienon näköistä oli!

Maikki ja Dora :)


Dorassa ei näkynyt mitään jännittämisen merkkejä ja näytti siltä, että on syntynyt näyttelynaru kaulassa. Dora ja Maikki saivat punaisen nauhan eli pääsivät siihen ns. parempaan tiimiin. Sijoitusta ei tällä kertaa tullut (voi johtua myös siitä että allekirjoittanut itse esitti koiran punaisten kehässä), mutta hienosti se taas osasi, katsokaa vaikka:


On mulla hienot koirat ja Maikilla hienot kasvatit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)