Sivut

torstai 21. tammikuuta 2016

Luku 84: Pakkaspäivän hupsuttelua

Kovat pakkaset on vähentäny koirien lenkkejä ja ulkona olo aikaa muutenkin tällä viikolla, joten on pitäny keksiä mitä nuitten kanssa tekis, jotta ne ei ihan seinille hyppisi.

"AAAA, se pallo on minuuuun!"

"Nyt saan sen kiinni!" (Ja Taika katsoo, että taas meni ohi)

"Haaaa, sainpas!"
Veto- ja palloleikkien lisäksi ollaan tehty erilaisia harjotuksia eli perus arkitottelevaisuutta ja muutamia temppuja joista ei sinällään ole mitään hyötyä, ovat vaan jotain puuhaa tylsisytyneille.

"Tylsää, kun  ulkona jäätyy varpaat."

"No leikitään tällä?"

Taika osaa näitä höpötemppuja hyvin, koska sen kanssa ollaan hupsuteltu jo niin paljon, mutta kyllä Dorakin hoksasi leikin juonen kun hetken ihmetteli Taikan ja minun touhuja. Sitten onkin ollut haaste saada niitä tekemään temppuja yksi kerrallaan.

"Mitä se lapsi nyt tekee?"

"Slurps!"

"Hyvää!"

Olen opettanu niille mm. ryömimistä minun jalkojen ali (istun lattialla jalat koukussa), hyppimistä jalan yli puolelta toiselle (edelleen istun lattialla), pujottelua jalkojen välistä (seison ja kävelen eteenpäin kun koira pujottelee) ja sitten kaivoin esiin steppilaudan.

<3  Taika <3

Niin ihana <3

Ei kyllä siinä vaiheessa ollut mitään ideaa, että mitä sen kanssa keksin tehdä. Dora tarjosi ite heti omaa temppua ja kiikku laudan päälle ja seiso näyttelyasennossa niin kauan että annoin sille palkan (harjoitteli ihan selvästi palkintopallilla oloa).

"Seurassani on mustanaamio!"

Taika tykkäsi, että lauta oli turhan kapea ja vähän liukaskin, joten sen kanssa opeteltiin, että riittää kun laittaa pelkät etutassut laudan päälle niin saa palkan. Dora oppi nopeasti saman. Edelleen, ei varsinaisesti mitään hyötyä, mutta saapahan hassuja kuvia :)



Varmaan tässä vielä jotain muutakin höpöä tuon steppilaudan kanssa keksii, mutta nuita kahta asentoa ne mulle nyt heti tarjoaa kun laitan laudan lattialle. Ei pidä ajatella liian vaikeasti. Kaikki yhdessä puuhaaminen on koirien mielestä kivaa. Ja mullaki oli hauskaa!


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)