Sivut

perjantai 29. toukokuuta 2015

Luku 52: Arjen pieniä iloja

Viime postauksen jälkeen olemme muun muassa poistaneen kaksi punkkia Taikan nassusta - ensmäistä kertaa ikinä ja mie niin toivoisin, että myös viimeistä kertaa (punkit on niiiin vistoja). Lisäksi Taika on auttanut minua valitsemaan kirppiskamoja:


"Tämä kirja on hyvä tyyny, ei myydä sitä"

Ollut kauhuissaan koirien tekohampaista:


"Et oo tosissas"

"Tarvitsen dentastixin"

Ja ollut hurjan hyvä agilityssä! Yep, tätä en meinaa itsekään uskoa, mutta totta se on. Viimeinen agilitytuntimme meni mainiosti. Ei hajuakaan mitä viikon aikana koiran pääkopassa oli tapahtunut, mutta nyt tehtiin oikeasti haastavia ratoja eikä tarvittu tölkkejäjuostiin tosi lujaa, koira irtosi paremmin kuin koskaan ja mie olin ihan haltioissani (ja läkähyksissäni) ratojen jälkeen. Toivottavasti syksyllä harrastus jatkuu samaan tapaan!


Tänään pystytin viime kesänä ostamani agilityesteet pihalle ja tein muutaman 'radan' Taikan kanssa. Kotona malttaa oottaa paremmin, mutta tulistuu kyllä koti harjoittelussakin. Ennen radan pystytystä jahdattiin saippuakuplia ;)


Parin viikon päästä meillä on myös Taikan eläinlääkärikäynti: kuvautan kyynäret, lonkat ja tarkistutan silmät. Pidetään peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin ja tulokset ovat priimaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)