Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2015

Luku 76: Taikan lellimisviikko

Dora lähti viikko sitten tiistaina kasvattajan matkaan toiseen kotiinsa. Tämähän tarkoitti sitä, että Taikalle oli luvassa extra huomiota, kun Dora on poissa.

Jee!

Ollaan mm. tehty Taikan kanssa pitempiä lenkkejä, käyty koirapuistossa juoksemassa ja metsälenkillä telmimässä shelttituttaviemme Dieselin ja Cosmon kanssa. Ihana pikku-Diesel (8 kk) oli kasunu jo ihan ison koiran mittoihin. Viimeksi kun käytiin Dieselin luona leikkimässä oli se vielä Taikaa pienempi, nyt oli kasunu jo vähän ohi meijän neitistä :)

Pikkuinen pääsi 'omalle sohvalle' nukkumaan

Ahh, tätä onnea!

Metsälenkkipaikka on noin 10 kilometrin päästä meidän kodista ja siitä taitaakin tulla meidän vakkari lenkkeilypaikka. Se on tarpeeksi metsässä eli ei ole paljon muita kulkijoita ja ei ole ihan autotien vieressä. Uskaltaa siis pästää myös tuon meän autopaimenen (Taikan) vapaana juokseen. Ja mikä parasta, Dieselistä ja Cosmosta saadaan varmaan toistekin lenkkiseuraa!

Miten tästä tilanteesta pääsis liukenemaan...

Pelastakaa minut!

Tällä viikolla Taika on päässyt myös pesulle (ei varmaan itse laske tätä lellimiseksi) ja ollaan nukuttu Taikan kanssa patjoilla lattialla. Meillähän koirat nukkuu omissa pedeissään ja sänkyyn ei ole lupa tulla, joten tämä nukkumajärjestely oli Taikalle enemmän kuin mieleinen!

Te varmaan  mahdutte molemmat tuolle toiselle puolelle petiä?

Kaikesta lellimisestä huolimatta kyllä huomaa, että Dora puuttuu. Taikalla on niin tylsää, kun ei olekaan pikkusisko kotona painimassa. Ja on kulkaas hiljaista! Ei sillä, että meillä koskaan mikään kauhea meteli ois, mutta kyllä sen vaan huomaa kun yksi puuttuu.

Dora kasvattajan luona. Kuva kasvattajan ottama :)

Aina kun joku tulee ulko-ovesta sisään, Taika käy tupla-tarkistamassa eteisessä, että joko se pikkusisko tuli takaisin. Taika reagoi myös naapureiden tulemisiin ihan eri tavalla. Kuvittelee vissiin joka kerta, että meidän ovi käy, kun naapurit menevät koteihinsa. Raasu pieni. Onneksi me saadaan Dora tänään illan agilityn jälkeen kotiin!

1 kommentti:

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)