Sivut

perjantai 6. marraskuuta 2015

Luku 75: Dora 3 kk!

Pikku-Dora on tänään jo kolme kuukautta ja kasvaa ihan silmissä! Hassua, että Dora on ollut meillä vasta kuukauden ja silti tuntuu, että ainahan tuo on tuossa jaloissa pyörinyt :)


Doralla piti tänään olla rokotuspäivä, mutta meistä riippumattomista syistä se siirtyi ensi viikolle. Dora lähtee maanantaina toiseen kotiinsa kasvattajan luo eli saamme nauttia ärripurrin seurasta vielä viikonlopun yli ennen kuin täytyy hetkeksi neidistä luopua.


Ensi viikolla on siis Taikan lellimisviikko! Taika ei ole niin kuin Dora, joka rakastaa paijaamista, mutta kyllä Taikin joskus haluaa omaa huomiota. Silloin kun Taika tulee ja tahtoo rapsutuksia, pyrin huomioimaan vain Taikaa, koska Dora vie yleensä lähes kaiken huomion.


Doran kasvaessa on saatu huomata, että siitä löytyy koko ajan enemmän "pomottajan vikaa". Jos Dora esimerkiksi haluaa luuta tai tikkua, mitä Taika parhaillaan syö (ja vaikka sillä olisi oma, ihan samanlainen nokan edessä) niin se haukkuu vaativasti ja erittäin kimeällä äänellä saadakseen Taikan herkun.



Taika ei anna periksi vaan katsoo, että siinäpäs haukut - syön kohta sinunki herkun! Toki siinä vaiheessa, kun Taika on omansa syönyt, Dora nauttii omasta herkustaan ja ei luonnollisesti ole valmis aarteestaan luopumaan.


Komentamista tapahtuu myös silloin, kun arvon neidille ei saavu ruoka nokan eteen tarpeeksi nopeasti. Ei muka millään malttaisi odottaa, että olen saanu ruuan kuppiin asti ja hänen ulottuville. Ollaan opeteltu, että ruuan saa vasta kun istuu nätisti ja sanon, että saa ottaa. Nyt Dora osaa tämän 'tempun' jo hienosti, vaikka saattaakin testata kerran syöksyä kupille ilman lupaa.


Myös koirien petit on vaihtaneet omistajaa. En tiedä johtuuko siitä, että Taika kyllästyi komentamaan Doran aina pois hänen petistä vai totesiko Taika, että itseasiassa uusi peti on vanhaa parempi. Niin tai näin, nykyään Taika nukkuu Doran petillä 'minun vieressä' ja Dora nukkuu Taikan petissä. Päikkärit kuiten nukutaan milloin missäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)