Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Luku 85: Dora 6kk!

Niin se vaan aika kuluu ja Dorakin on jo puolivuotias koiranalku! Dora on tällä hetkellä suunnilleen 34,5cm korkea. Näyttäis vahvasti siltä, että Dora kasvaa juurikin rotumääritelmän ihannemittaan eli 35,5cm!

Sydän sydän sydän!

Puolet Dorasta on valehtelematta karvaa - sillä on ihan mieletön turkki! Lenkeillä turkki saa kosteutta ja ilmaa alleen - voin melkein kuulla PUFF-äänen kun turkin jokainen karva nousee ylös tehden koirasta entistä pörröisemmän.

Ihana pikkuneiti!

Mutta nyt mussun hehkutuksesta muihin kuulumisiin :) Edeltävät kaksi viikkoa ovat menneet nopeasti vaikka ei olla mitään erikoisempaa tehtykään. Ilmat on suosinu ja ollaan juostu metsässä, pelloilla ja eilen päästiin vihdoin korkkaaman meidän uusi lähikoirapuisto! 

Pellolla irrotellaan..

.. ja ootellaan hitaita ihmisiä :)

Uusi puisto on paljon vanhaa parempi. Siinä on ensinnäkin isoille ja pienille koirille omat puolet, mitä vanhassa ei ollut. Sen lisäksi puistoa ei ole ajettu tasaiseksi vaan sinne on jätetty puita ja tuotu muutama iso kivi maisemaa kaunistamaan. Ainoa miinus on, että pienten puolen aitaus on ihan vilkkaan autotien vieressä eli Taikalla riittää jahdattavaa..

Haaa, täältä minä tulen!

Pois alta kakara!

Taikan kanssa ollaan kuljettu jo kuukauden päivät agilityn valmennusryhmässä. Nyt kun Taikan juoksut on ohi, homma on taas alkanut sujumaan ja löytyy tekemisen meininkiä ja onnistumisia. Vielä meillä on paljon työstettävää, mutta hyvin fiiliksin saa aina valmennustunnin jälkeen lähteä kotia :)

Naama lumesta märkänä.. :)

Hiki tulee hangessa tarpoessa!

Ja onpahan nuo kakarat ilmottu myös vuoden ensimmäiseen koiranäyttelyyn! Lähdetään Maikin ja hänen koirien kanssa katsomaan miten meille käy maaliskuun Nurmeksen näyttelyssä. Näyttely on Doralle ensimmäinen, mutta Dora on luonnonlahjakkuus tässä hommassa eli en ole huolissani. Taikan suorituskaan ei huoleta, sillä Maikki suostui esittämään sen nuorten kehässä! :)

Vahtikoira metsässä.

Dorakin saapuu paikalle, mutta ei
vahtimaan vaan syömään lunta!

Ai niin! Pari viikkoa sitten päätin, että ilahdutan kanssa koirailijoita myös Instagram-tilillä. Instagramista meidät löytää nimellä santra_ri. Tili on julkinen eli sitä voi seurata kuka vaan: www.instagram.com/santra_ri.

Niin sievä!

Mitä se Taika tuolla taas juoksee...

Saattaa sinne Instaan joitain muitakin kuvia ilmaantua, mutta ajatuksena on että sieltä kaikki halukkaat saavat blogikirjoituksia useammin meidän koiraterveisiä. Toki blogia päivitän edelleen tasaiseen tahtiin ja täältä löytyy myös kuvia joita ei Instassa ole ja tietysti tarinaa paljon enempi :)

Jihaa, puunrungot on oivia hyppyesteitä!

Taika haastaa kaikki metsään juoksemaan :)

Vauhdikasta tulevaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)