Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2016

Luku 88: Taika ei napsu enää

Saatiin Taikalle peruutusaika hierontaan yllättäen jo eiliselle (jotain hyvää tässä flunssakaudessakin) ja pakko sanoa, että ihmeitä oli tapahtunut kolmessa päivässä. Kaisan hoidot ovat siis auttaneet ja lihaskireä Taika on rentoutunut ensimmäisen käsittelyn jälkeen huomattavasti.

Hierontaan mentäessä pystyin jo kertomaan, että koira on vetreytyny edellisestä kerrasta. Taika ei jätä oikeaa takajalkaa enää kropan alle seisoessaan ja liikkeessäkin on eroa. On näkynyt jo puhdasta ravia ilman peitsausta ja laukkakin on tasaisempaa eikä sellaista toispuoleista pompotusta.

Kaisa taisi olla itsekin vähän ihmeissään näin isosta muutoksesta. Viimeksihän Taikan polvi napsu käsittelyssä, mutta tänään siitä ei ollut tietoakaan. Lihakset oli vetreytyny niin paljon viime hoidon ansiosta, että vaikka miten päin polvea käsitteli niin napsumista ei kuulunut.

Vielä Taikasta kuitenkin löytyi kireitä kohtia mitkä sai hierontaa ja akupunktiota. Taika tykkää jurnuttaa vähän vastaan kun hänet käsketään kyljelleen, mutta rentoutuu etenki akupunktiota tehdessä silmin nähden, hyvä ettei nukahda käsittelyyn :)

Jätin meidän nimen vielä peruutuslistalle, josko sitten vaikka 3-4 viikon päästä käytäis vielä kerran hieronnassa ja katsotaan miltä näyttää. Sitä ennen tehdään venytyksiä ja treenaillaan takapään lihaksia, jotta käyttäis tasaisemmin molempia puolia.

Rentoa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)