Sivut

maanantai 14. syyskuuta 2015

Luku 65: Virtaa riittää

Viikonlopun reissun jälkeen Taika on palannut kotiin ja virtaa riittää niinkö pienessä pitäjässä. Kotia kun päästiin Taika ensi töikseen kävi haukkumassa naapureille, että kotona ollaan, sitten osoitettiin mieltä muurahaisille paskomalla niiden keon päälle ja loppu ilta olikin täynnä rallia ja palloleikkejä (huhhuh).


Aamullakaan ei Taikaa väsyttänyt vaan ensimmäisenä juostiin hakemaan pallo, sitten pehmolelu ja lopuksi vielä vetolelu. Aamulenkki meni varsin näpsäkästi (eli ilman höpötyksiä) vaikka koira olikin energinen. Lenkin jälkeen ehdittiin vielä vähän leikkiä ennen töihin lähtöä.


Illalla meillä oli agility. Tehtiin 14 esteen rataa lyhyissä osissa. Rata sisälsi A-esteen, putken, sillan, renkaan ja monta hyppyä. Taika oli ihan paineissa. Kauhea vinkuminen ja vonkuminen ku tahtoo tahtoo. Tuli ihan vanhat ei-niin-hyvät-ajat mieleen kun koira kävi kuumana.


Kuumumisesta huolimatta Taika kuunteli hyvin, siitä oikein näki kuinka se pinnisteli ja yritti keskittyä minun ohjaukseen vaikka mieli teki taas vaan juossa täysiä. Täysiä se toki juoksikin kun lupa annettiin. Niin täysiä, että meän on pakko alkaa harjottelemaan jarrutuksia ettei mene kaikki mutkat suoriksi!

Saas nähdä montako päivää meidän superformula vaihe kestää. Taikalla ollu rankkaa ko joutunu olemaan vieraskoreana monta päivää! Kotona on hyvä purkaa patoutumia <3

Kuva: Satu Väliheikki

Eilen mulla ei ollut vielä Taikan näyttelyarvostelua, joten tässä vielä se, tuomari Jasna Matejcic, Kroatia:

"Excellent type. Good proportions. Correct lines of the head. Pleasing expression. A bit open in front angulation. Lose in elbows. Enough angulation behind. Excellent topline and side movement."

Vapaa suomennos:

"Erinomaisen mallinen. Hyvät mittasuhteet. Oikeat pään linjat. Miellyttävä olemus/ilme. Hieman avoimet etukulmaukset. Väljyyttä kyynärpäissä. Riittävät takakulmaukset. Erinomainen ylälinja ja sivuliikkeet."

Kuva: Tiina P.

Mussuni mun <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)