Sivut

lauantai 26. syyskuuta 2015

Luku 67: Vauhtia piisaa, järkeä ei

Otsikosta voitanee jo päätellä, että puheenaihena on agility. Meillä on ollut nyt maanantaina ja perjantaina agilitytunti. Rämäpää koira on aiheuttanut taas ylimääräisiä sydämentykytyksiä taidonnäytteillään.

Meinasin oikeasti saada sydänkohtauksen perjantain tunnilla, kun Taika päätti jälleen hypätä A-esteen huipulta minun eteen maahan. Me ollaan nyt jokakerta tehty A-estettä ja Taika on menny tosi hyvin. Meni nytkin A-esteelle tosi hyvin ja näytti että tulee alaskin tosi hyvin.Toisin kuitenkin kävi.

Voin kertoa, että on aika hurjan näköistä kun koira yhtäkkiä lentää sinun yli ja kirjaimellisesti pyörii maahan tullessaan hallin purupohjaa pitkin. Kouluttajakin huusi: "Voi sano että koira on ehjä, sano että se on ehjä!" En tiedä mistä kumista tuo koira on valettu - ehjä on vaikka näytti kyllä siltä, että taittuu jalka, niska tai molemmat.

Kouluttaja totesi, että hän on pitkään harrastanu ja kouluttanu koiria ja mukaan mahtuu monenlaista, mutta Taika on järjettömyydellään omaa luokkaansa. Taikalla on hirmuinen vauhti, mutta järkeä ei ole vauhtiin nähden tarpeeksi.

Kaikessa viisaudessaan arvon prinsessamme on siis ihan järjetön tapaus. Oletushan on, että eläväolento viisastuu eikä toista virheitään. Taika puolestaan on sitä laatua, että se juoksee päin seinää kerta toisensa jälkeen eikä käytä sekuntiakaan aivojaan siihen, että oliko tämä nyt kovin fiksua. Se on kai se vauhdin huuma niin mukaansatempaava.

Maanantaina mennään uudestaan. Sormet ristissä ja peukut pystyssä, että ei tule tapaturmia ja että miekään en kuole sydäriin reeneissä!

Lopuksi vielä muutama videonpätkä meän menosta:


Videon lopussa näkyy kuinka Taika meinasi hypätä puomilta alas.. onneksi ehdin estää. Koskaan tiedä mitä se keksii!


Kyllä meillä joskus menee ihan hyvinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)