Sivut

maanantai 7. syyskuuta 2015

Luku 62: Koira toimii kuin unelma

Se tunne, kun koira toimii paremmin kuin olisit ikinä uskonut <3 Tänään oli siis agilitypäivä ja harjoiteltiin pitkästä aikaa pahamaineista A-estettä. Voin kertoa, että selkäpiitä karmi, kun lähdin Taikan kanssa harjoittelemaan esteen ylitystä. Tarkoituksena oli sahata estettä eestaas siten, että koira saadaan menemään neljällä loikalla yli kerta toisensa jälkeen.


Syvä helpotuksen huokaus - tällä kertaa ei tultu esteen harjalta alas ja koira säilyi ehjänä. Muutaman kerran hyppäsi väärästä kohdasta, mutta pääasiassa meni tosi hyvin. Taikalla on luonnostaan sellainen laukka, mikä menee tässä neljän loikan tahdissa.


Harjoiteltiin myös irtoamista, mikä meillä on ollut suuri haaste. Ensin hypättiin yksi este etupalkalle (nakki odotti hypyn edessä), sitten mentiin rengas ja hyppy ja viimeisenä A-esteen alaosasta renkaaseen ja sieltä hyppyyn. Taika irtosi aivan älyttömän hyvin! Ei jääny yhtään katteleen minua ko tiesi, että nakki on edessä päin.


Tunnilla on tapana edetä lyhyistä kokonaisuuksista pitempiin ratoihin ja tänään pisin rata oli hyppy, hyppy, putki, hyppy, A-este, rengas ja hyppy. Taika meni ihan superisti. Ei voi kuin kiittää ja kumartaa!


Postauksen kuvat ovat viime viikonlopun Lapin reissulta. Vielä ei ollut kunnon ruskaa, mutta nättiä siitä huolimatta. Lenkkeiltiin suon poikki lehdon päälle ja Taika juoksi siellä melkein kymmenen kertaa ees taas mäkeä alas ja ylös. Toiset koirakaverit nauttivat enempi nuuskuttelusta, entä formulasta... :)





 Tuijotettiin me kilpaa ammukoidenkin kanssa. Meidän piti mennä lehmälaitumen läpi ja nää rouvat ois halunnu lähteä matkaan. Vähän matkaa ne meitä seurasi, suolle saakka eivät tulleet. Takaisin tullessa tämä valkoinen lehmä oli vielä vartiossa ja meitä ootteli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)