Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Luku 66: Mätsäripäivä

Tänään käytiin Match Show'ssa eli mätsäreissä harjoittelemassa kehässä pyörimistä.  Mätsärit on siis leikkimielinen ja epävirallinen koiranäyttely, johon voi osallistua kaikki koirat kokoon tai rotuun katsomatta. Tämä oli meille ensimmäinen osallistumiskerta tällaisiin hippoihin!

"Jaahas. Taas ollaan tällaisessa
 paikkaa, missä pitää odottaa."

"Huoooooah, kuinka tylsäää.."

Päivä alkoi lelukoirakilpailulla jossa lapset taluttivat ja esittivät pehmolelukoiriaan kehässä. Niiiiiin suloista! Siellä ne polvenkorkuset tenavat juoksi pehmolelut perässä sinkoillen ja olivat niin innoissaan. Nosti kyllä suupieliä väkisin ylöspäin! :)

"Hih, oon kaunis!"

Tämän minun suosikki kilpailukategorian jälkeen oli Taikan kehän vuoro eli arvosteltiin pienet aikuiset. Mätsäreissä otetaan ensin kaksi koiraa yhtä aikaa kehään ja tuomari arvioi ne samoin perustein kuin oikeassakin näyttelyssä. Kun arvostelu on tehty, tuomari antaa toiselle koiralle punaisen nauhan (kehittyneemmälle kehäketulle) ja toiselle sinisen nauhan.

"Tää on sitten minun aarre!"

Me kilpailtiin lopulta sinisessä luokassa. Eka kehä meni vähän harjotellessa, kumpikaan ei oikein keskittynyt kunnolla. Toinen kehä meni jo paljon paremmin ja sijoituttiin toiseksi! Ei siis yhtään pöllömpi päivä :)

"Mama on minusta kuulemma ylpeä!"

Sinisten 2. sija :)

Kehien jälkeen jäin vielä purkuavuksi mätsäripaikalle ja kotona Taika sai voittokassista herkkuja. On niin rankkoja nuo näyttelyhommat ko pitää olla niin rauhassa eikä saa vetää yhtään rallia. Kotia kun päästiin juostiin kaatosateessa vaikka kuinka kauan. Ei sisällä viihtyny yhtään vaan ulos oli kokoajan päästävä. Kivasti oli rapanen koira taas.. porsas vaiko koira... en välillä erota.. ja kohta niitä on kaksi <3 :)

"Aikamoinen saalis!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)