Sivut

torstai 29. lokakuuta 2015

Luku 74: Arkea ja agilityä

Mihin se puolitoista viikko tässä kirjotusten välissä oikein hurahti? Olin viime viikolla niin väsyny, etten saanu aikaseksi rustailla ja nyt sitten yritän muistella mitä ollaan touhuttu.. Hmmmm... no kuvista se selviää!

Hehe, ko naurattaa!

No naura nyt vähän

Taikan kanssa ollaan ainaki käyty agilityssä. Ollu ihan huippu meininki radan suorittamisen osalta, mutta häkissä tahtoo vain haukkua ja ja rämisyttää häkin ovea. En tajua miten siitä yhtäkkiä on tullu tuommonen - aiemmin jos haukahteli tai vikisi se totteli ko käskin olla hiljaa. Varmaan jotenki liittyy tuohon pennun tuloon. On joko niin väsyny tai sitten niin innoisaan, ettei millään malttais olla häkissä nätisti. Aina on jotain mikä ei suju...!


Mutta tuo on pientä murhetta ja agilityn jälkeen on ollu ihan huippu fiilis kun radat menee niin hienosti! Tässä pari videota, FB-kaverit on toisen jo nähneetkin.

Putkesta tulee ammus!

Ohjauksessa (jäälleen) vika, kun puomit tippu. Koira teki just niinkö ohjasin :)

Doran kanssa ollaan harjoiteltu hihnalenkkiä ja touhuttu kotona. Ollaan siis tehty ihan perusarki juttuja eli leikkejä, luoksetuloa, harjausta ja kynsien leikkuuta. Dora antaa hyvin leikata kynnet - saattaa aluksi pistää hanttiin, mutta kun en anna periksi niin on sitten nätisti paikoillaan ja odottaa, että kynnet on saatu leikattua.



Harjauskin sujuu hyvin - Dora makoilee/nukkuu minun sylissä kun harjaan turkkia. Doralla on paksu turkki, paljon paksumpi mitä Taikalla oli/on, joten olen yrittäny sitä vähintään joka toinen päivä käydä piikkikammalla läpi ettei ehdi huovuttua ja takkuuntua.

Kävin pihalla!

Leikin nimi oli kukkapenkkiralli!

Harmittaa kun on jo niin pimeä ettei ole töiden jälkeen ehtinyt kuvia napsiin. Doraa ei tuolta pimeydestä erota edes paljaalla silmällä saati sitten kameralla. Tosin nyt varmaan ehdin valoisan aikaankin ottaan kuvia, kun työt tältä erää loppu. Jääpi enempi aikaa touhuta koiruleiden kanssa :)

Oonko ees vähän söpö!

Ei kai haitaa jos nukahdan tähän?


Ai niin! Viime viikonloppuna käytiin hurmaamassa uusia ihmisiä eli käytiin anoppilassa ja mummulassa. Autoilu sujuu ihan hyvin, mutta Doralla on matkapahoinvointia niin saattaa oksentaa autossa. Taikallakin oli pentuna, ei onneksi enää aikuisiällä :)

Taika tietää misä löytyy
herkkuja - mummulta!

Dora on tosi reipas kylästeltäessä. Tutkii paikat ja on kauhea pusukone tervehtiessään uusia ihmisiä - aivan ihana koiran alku! :)

Leikkejä..:)

Dora menee viikon päästä rokotukselle. Kasvattaja aiko käyttää ja Dora lähtee sitten samalla reissulla pidennetylle viikonlopulle toiseen kotiinsa kasvattajan luo. Saas nähä mitä Taika sanoo, kun kakara on useamman päivän poissa! Varmaan se joko vikisee ja on rauhaton tai sitten nukkuu ja nauttii, kun ei ole toinen koko ajan perskarvoissa roikkumassa ;)

Taika YRITTI nukkua samassa petissä,
mutta totesi että ei - pentu saa mennä
omaan petiinsa nukkumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)