Sivut

lauantai 3. lokakuuta 2015

Luku 68: Pikkusisko kotiutui

Tänään oli se pitkään odotettu päivä kun saatiin hakea Taikan pikkusisko, Dora, uuteen kotiinsa! Aivan valloittava pieni ärripurri <3

Automatka meni tosi reippaasti ilman itkuja. Tosin pentu yritti koko puolen tunnin ajomatkan ajan hypätä minun kanssa samalle penkille istumaan, ei antanu periksi millään! Häntä vaan heilu ja haki kokoajan enemmän vauhtia "Minähän pääsen sinne jos haluan!" - luonnetta siis löytyy!



Juuri kun Dora päätti laittaa makoilemaan, oltiin pihassa ja kannettiin pentu sisälle. Taika oli mukana hakureissulla ja tais tajuta vasta kotona, että nyt tarttu joku 'ylimääräinen matkaan'. Ilme oli kyllä sellainen että hetkonen, tiesittekö että tuo tuli mukaan?

"Mama, nyt se kaivaa jo minun lelulaatikkoa!"

 
Sisällä Taika vaan tuijotti pentua, Dora puolestaan oli heti kuin olisi kotia tullut. Kävi nuuskimassa paikat läpi, sitten mentiin heti pihalle. Pihalla haisteltiin vähän aikaa, tehtiin pissat ja ihmeteltiin Taikan rallia. Vähän innostuttiin mukaan juoksemaan, mutta enemmän haki vielä turvaa meistä.



Sisälle kun tultiin, pentu huomasi lelukorin. Kaivoi sieltä puruluu donitsin ja alkoi leikkimään sillä. Välillä kaivoi jotain muuta ja touhusi vaan omiaan. Taika katseli vieressä ja ihmetteli touhua.



Dora on kyllä tosi itsenäinen. Taika oli pentuna paljon enemmän ihmisessä kiinni. Dora seikkailee ja touhuaa omiaan niin sisällä kuin ulkonakin. Pari kertaa ollaan tälle iltaa käyty pihalla ja hienosti on onnistuttu kaikki tarpeetkin sinne tekemään :)


Pentu meinasi mennä härppiin Taikan ruokaa,
Taika ei päästäny, Pentu on hitaampi syöjä
 niin Taika tarkkailee jääkö hälle mitään.

Nyt siskokset nukkuvat kumpainenkin olkkarin lattialla :)





2 kommenttia:

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)