Sivut

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Luku 69: Yhteinen sävel alkaa löytymään

Reippaalla linjalla ollaan jatkettu tämäkin päivä. Dora nukkui yön ihan hyvin, vähän kuului vikinää kun etsi sopivaa nukkumapaikkaa (Taika oli tylsä eikä huolinu viereen) ja unissaan inisi. Enemmän sain lohdutella Taikaa, että kyllä se pentu pärjää ja ei oo hätä vaikka vähän vikisee :') Taika siis kävi tökkiin minua kuonolla ja herätteli, että nyt se itkee, mitä tehdään?


Pentu nukkui välillä omassa petissä, välillä lattialla ja kun Taika siirtyi lattialle nukkumaan pikku riiviö valtasi Taikan petin. Dora oli ratkaisusta erittäin tyytyväisen näköinen, Taika kävi "kantelemassa" mulle ko ei päässy omaan petiin. Sitten se sipsutteli huoneessa ettien sopivaa nukkumapaikkaa kun ei voinut pennun vieressä tai pennun pedissä nukkua. Taika siis piti minua enemmän herällä entä pentu.



Heräsin joskus puoli viiden aikaan siihen kun pentu leikki puruluulla. Tähyilin lattioita ja totesin ettei näy pisuja joten käytin neitejä ulkona pissalla. Sitten tultiin jatkaan pariksi tunniksi unia ja lopulta uusi päivä alkoi ruualla ja leikeillä.


Ulkona ollaan oltu paljon, mutta pienissä erissä kun on niin kova tuuli ja maa on jo kylmä ja kostea. Yhet kakat ja parit pissat vaan tullu sisälle, muuten ollaan onnistuttu tekemään pihalle kaikki tarpeet - toistaiseksi paljon vähemmän siivottavaa entä mitä oli aikanaan Taikan kanssa!


Tänään ollaan leikitty siis pihalla, harjoiteltu oman nimen tunnistamista ja luoksetuloa sekä tehty pari yksinoloharjoitusta.






Edelleenkin todella reipas pentu. Kotiutu samantien kun sisään astui. Taikan kanssakin alkaa yhteinen sävel löytymään. Päikkäreitä voidaan jo nukkua vieretysten ja pikkuhiljaa alkaa löytymään muitakin leikkejä, kuin iän ikuinen formula.. :)




Yksinoloharjoittelua varten rakennettiin häkkiä, neiti oli avuliaana mukana rakentamisessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)