Sivut

tiistai 6. lokakuuta 2015

Luku 70: Autoilua ja uusia leikkejä

Eilen käytiin koiraneitien kanssa moikkaamassa kaupungissa minun paria työkaveria. Vähän jännäsin mitä Dora tykkää matkustaa peräkonttilaisena häkissä, kun ei olla vielä pienissä erissä hommaa harjoiteltu. Otin Taikan myös kyytille, jotta ei ois niin jännittävä kokemus.

Hei me ollaan vaan ja hengailaan....


Menomatkalla meitä vähän itketti (ps. ihanan pieni vikinä, Taikahan huusi ko hyeena ekat matkat), mutta tulomatkalla ei kuulunut ääntäkään. Kun kotona avasin auton peräluukun pentu nukkui häkissä. Ihan pienesti oli kuolaa suupielissä eli ei vielä ainakaan kovaa matkapahoinvointia havaittavaissa :)

Taika vahtii pennun liikkeitä.

"Pääsisköhän tästä läpi?" - Ei pääse. Olen jo yrittänyt!


Eilen illalla Taika möyhi oman petinsä ja asettui kerälle nukkumaan. Dora katsoi, että pedissä on vielä pentuunmentävä aukko ja ihan pokkana talsi Taikan viereen nukkumaan. Vaan ei ihan onnistunut, hyvästä pokasta huolimatta!


"Onko pakko kuvata? Meillä väsyttää!"

Vaikka päikkäreitä voidaan jo vieretysten nukkua, Taika haluaa nukkua yönsä rauhassa. Taika murisi pennulle, että et oo tulossa ja pentu sitten kiltisti taapersi omaan petiinsä. Kummasti se oli kuiten onnistunu hivuttautumaan Taikan pedin 'selkänojalle' nukkumaanja siitä se tyytyväisenä aamulla möngersi ylös :)



Huomaa, että Dora on kesän lapsi ja saanut olla ikäänsä nähden jo paljon ulkona. On hyvin ehdollistunut tekemän tarpeet ulos ja sisälläkin muutamaa hutia lukuunottamatta tarpeet osuu paperille.


Tänään aamulla oli pakkanen ja maa kuurassa. Se ei neitejä hidastanu. Ollaan taas oltu paljon ulkona ja yritetty pitää riehumishetket lyhyenä, jotta ei saada pissatulehdusta kylään.







Neitit keksi tänään uuden leikinkin - oppivat vetämään yhdessä narua! Siitä riittikin iloa koko päiväksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)