Sivut

tiistai 13. lokakuuta 2015

Luku 72: Ylikierroksilla

Kun pentu saapui taloon Taikalla meni pari ensimmäistä päivää pohtiessa, että mitähän tuon kanssa nyt tekis. Varmaan aatteli, että kauanhan tuo meinaa täällä kylästellä ja oli pöyristynyt pennun käytöstavoista - ei kunnioita Taikan omaa tilaa, ei Taikan leluja, ei ruokaa eikä petiä. Ihan outo tapaus kaikin puolin!

Iik! Pakkanen nosti korvani pystyyn!

Sitten tapahtui hoksaus - ai mutta tämän kanssahan voi leikkiä vaikka mitä! Ja jos ei kerrota kelleen, on ihan kiva kun on kaveri kenen vieressä ottaa päikkärit. Nyt Taika varmaan ajattelee, että apua, entä jos tuo kohta lähtee? Kenen kanssa sitten leikin?

Herkkuja tarjolla!

Nyt Taika nimittäin leikkii ja riehuu pennun kanssa ihan koko ajan, ikään kuin varmuuden vuoksi varastoon. Jos sattuu, että se kuitenkin kohta lähtee. Pitää välillä ihan komentaa, että nyt annat pennun nukkua rauhassa, kun menee nuuskutteleen että meinaatko nukkua vielä kauanki?

Ihana peti oli tippunut jostain taivaasta lattialle ;)

Alun pienen apaattisuuden jälkeen Taika käy siis vähän ylikierroksilla. Se on välillä kuin pikku lapsi - taistelee unta vastaan. "Ei mulla väsytä, hyvin jaksan leikkiä" ja selvästi näkee, että on väsyny.



Ainahan Taika on ollu energinen ja liikkusa, mutta nyt on pitäny sille hoksauttaa, että pitää oikeasti rauhottua hänenki. Ei ole pakko koko aikaa tohottaa. Sitten kun rauhottuu, nukkuukin ihan tyrmässä.

Zzzzzzz ZZzzzzz

Pentu vaikuttaa kyllä rauhalliselta Taikaan verrattuna vaikka onkin mahoton ärripurri! Dora on seikkailumielinen koira, jota kiehtoo ympärillä oleva maailma kummallisine hajuineen ja makuineen. Taika puolestaan ottaa ilon irti juoksemalla ja nauttimalla vauhdin huumasta aina kun mahdollista. Taika ei tunnu monesti edes huomaavan tällaisia pikkuseikkoja, mitä Dora tutkailee.


Dora myös hakeutuu monesti syliin nukkumaan, Taika taas ei koskaan ole ollut sylikoira. Nyt kun hehkutan kuinka helppo ja ihana Dora on, älkää huoliko! Vaikka Dora vaikutta helpolta ja rauhalliselta, on se kyllä osoittanut että luonnetta ja omaa tahtoa löytyy! 'Innolla' odotan uhmaa ja murkkuikää ;)

Perusharjoituksia :)

Taikan kanssa kun painivat niin Doralla menee monesti hermot jos meinaa jäähä jalkoihin. Sitten alkaa mahoton 'tukkapölly'. Niitä on niin hauska seurata :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun pistäydyit blogissani! Kommentit ovat aina mukava lisä, kiitos :)